Aripioare de pui cu frigarui de legume


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Aripioare de pui cu frigarui de legume


Aripioare de pui cu frigarui de legume

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1085 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1 kg aripioare de pui, rosii in sos de bulion, 100 ml vin alb, ghimbir, usturoi, ulei de masline, sos de soia, sos worchester, foi de dafin, rozmarin, sofran, condimente pentru pui, sare, piper. Pentru frigaruile de legume: 500 g ciuperci, 2 dovlecei, 2 rosii, 1 morcov, 1 ardei kapia, 1 ardei galben, verdeturi de Provence.


Mod de preparare:

Aripioarele de pui spalate, se taie in doua si folosim doar jumatate din ele. Din ulei de masline, sos de soia, sos worchester, vin, ghimbir ras, rozmarin, condimentele pentru pui facem o marinata in care adaugam aripioarele, usturoiul taiat marunt si lasam la rece pentru 30 minute. Punem aripioarele in tava, adaugam rosiile din bulion, foile de dafin si un varf de cutit de sofran si dam la cuptor pentru 30 -35 minute. Legumele curatate si spalate se taie felii si se pun pe betele de frigarui, apoi le coacem pe gratar pana se rumesesc. Pe un platou decorat cu frunze de spanac, punem aripioarele si frigaruilede legume si decoram cu ceapa rosie. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Aripioare de pui cu frigarui de legume

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...