Ciocanele pane


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Ciocanele pane


Ciocanele pane

Rating   ( 1 voturi)

5 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 5377 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de vineri
Meniul de sambata
Meniul de marti


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

8 ciocanele de pui
5-6 linguri cu faina
3 oua
pesmet
sare
piper
unt sau ulei pentru prajit


Mod de preparare:

Ciocanelele se sterg bine cu prosoape de hartie, se sareaza si se pipereaza, apoi se tavalesc prin faina. Se scutura usor de faina si se trec prin ou batut si apoi prin pesmet. Se pun la prajit in unt incins. Se prajesc bine pe fiecare parte, pana cand devin aurii si crocante. Se scot la scurs pe servete de hartie. dupa care se curata de carne osul ciocanelului la baza si se imbraca portiunea de os cu putin staniol. Se aranjeaza frumos ciocanelele pe un platou inconjurate de cartofi prajiti. Ciocanelele pane se servesc calde, cu sos de maioneza cu usturoi.



0
Comentarii si intrebari la: Ciocanele pane

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...