Drob din pui



Drob din pui

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 417 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1kg pipote pui, 1kg ficat pui, 1 buc piept de pui dezosat, 9 oua, 2 legaturi usturoi verde, 2 legaturi marar , 6 frunze leustean, 6 frunze patrunjel, 6 linguri smantana, 5 linguri de ulei, sare, piper, 2 foi de placinta.


Mod de preparare:

Se pune apa la fiert in 2 craticioare in care vom aduga ficatul de pui si pipotele. Dupa ce s-au fiert bine, ficatelul si pipotele le trecem o data prin masina de tocat cu sita mare, impreuna cu legaturile de usturoi verde si marar. Compozitia rezultata o amestecam bine cu 6 oua, adaugam si cele 6 linguri de smantana, condimentam dupa gust si amestecam bine. Intr-o tava potrivita punem cele 5 linguri de ulei cu care vom unge bine tava, asezam o foaie de placinta in asa fel incat sa acopere si peretii tavii, dupa care adaugam compozitia noastra. Dupa ce am nivelat compozitia asezam si cealalta foaie de placinta, peste care vom adauga cele 3 oua ramase, batute bine. Toul se baga la cuptor apoximativ 20 min. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Drob din pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pui copt in punga, cu legume

Puiului frumos curatat si spalat in mai multe ape, i-am dat deoparte capul, gatul si...

Pui umplut cu carne tocata

Am calit ceapa in putin ulei, apoi am lasat-o sa se raceasca. Am amestecat ceapa cu carnea...

Piept de pui cu sos de smntana

Pieptul de pui l-am spalat, l-am uscat bine cu servete, si l-am taiat bucati mici. Am sarat...

Aripioare in aluat crocant

Saram si piperam aripile,apoi le lasam la frigider circa o jumatate de ora. Batem...

Salata de boeuf

Cartofii cu tot cu coaja se spala,si se pun la fiert la foc potrivit cu un praf de sare,dar...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...