Drob din pui



Drob din pui

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 289 ori

Vezi toate retetele bucatarului (582)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1kg pipote pui, 1kg ficat pui, 1 buc piept de pui dezosat, 9 oua, 2 legaturi usturoi verde, 2 legaturi marar , 6 frunze leustean, 6 frunze patrunjel, 6 linguri smantana, 5 linguri de ulei, sare, piper, 2 foi de placinta.


Mod de preparare:

Se pune apa la fiert in 2 craticioare in care vom aduga ficatul de pui si pipotele. Dupa ce s-au fiert bine, ficatelul si pipotele le trecem o data prin masina de tocat cu sita mare, impreuna cu legaturile de usturoi verde si marar. Compozitia rezultata o amestecam bine cu 6 oua, adaugam si cele 6 linguri de smantana, condimentam dupa gust si amestecam bine. Intr-o tava potrivita punem cele 5 linguri de ulei cu care vom unge bine tava, asezam o foaie de placinta in asa fel incat sa acopere si peretii tavii, dupa care adaugam compozitia noastra. Dupa ce am nivelat compozitia asezam si cealalta foaie de placinta, peste care vom adauga cele 3 oua ramase, batute bine. Toul se baga la cuptor apoximativ 20 min. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Drob din pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piureu din cartofi copti, cu friptura innabusita de pui

Carnea de pui am inabusit-o ptr 1 ora. Mi-am dorit carnea foarte frageda. Pe la jumatatea...

Tocanita de pui cu piure de cartofi si cascaval

Carne de pui am prajit-o bine pe ambele parti, apoi am scos-o si am tinut-o la cald. In...

Fazan cu legume si cus cus

Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand...

Pate de ficat de pasare

Ficatul se spala bine-bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in lapte, impreuna cu...

Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume

Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...