Hamburger



Hamburger

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 732 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de miercuri
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1 kg carne tocata de pui
1 ou
1 ceapa mica
1 lingura mustar
sare
piper
5 catei usturoi
1 lingura ketchup
4 chifle
cascaval
2 rosii
frunze de salata
varza
ceapa verde
mustar


Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca cu sare,piper,ketchup,mustar,usturoiul pisat,ceapa data prin razatoare si stoarsa bine,oul batut putin,grisul si amestecam bine,acoperim si lasam deoparte 30 min, formam chiftele de hamburger si le frigem in tigaia grill pe ambele parti, taiem chifla in 2 adaugam mustar sau ketchup,ceapa tocata,frunze de salata,felii de rosii,chiftea de pui,cascaval si capacul de la chifla, servim cu cartofi prajiti.



0
Comentarii si intrebari la: Hamburger

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...