Mancare de mazare cu carne de pui de tara


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Mancare de mazare cu carne de pui de tara


Mancare de mazare cu carne de pui de tara

Rating   ( 1 voturi)

3 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 4589 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

 500 gr carne de pui de tara, 500 g mazare din curte, 1 ceapa, 2 ardei , 2 morcovi, 250 ml apa, 200 g rosii, putin marar , sare, piper.


Mod de preparare:

Portionam carnea de pui de tara, apoi o spalam bine. Intr-o oala de tuci incingem putin ulei, apoi adaugam carnea, o condimentam cu sare si piper si lasam 2 -3 minute pe foc. Adaugam un pic de apa si lasam la inabusit, cu capac, la foc mic timp de 30 minute. Cand carnea e complet facuta, am scos-o din oala. In locul ei am adaugat legumele tocate, putina sare si am lasat la prajit pana legumele s-au inmuiat bine. Adaugam mazarea si apa cat sa le cuprinda si lasam sa fiarba bine. Punem din nou carnea, rosiile taiate marunt, mararul tocat marunt si lasam totul la fiert cu capac pana cand a scazut toata apa. Se serveste calda!



0
Comentarii si intrebari la: Mancare de mazare cu carne de pui de tara

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...