Noodles cu pui


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Noodles cu pui


Noodles cu pui

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Sim0na


Reteta vizualizata de: 1013 ori

Vezi toate retetele bucatarului (370)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de joi
Meniul de sambata
Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: China
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

150 g piept de pui
3+5 catei usturoi
2 fire ceapa verde
1 morcov
1 ardei iute
½ ardei gras (eu am avut congelat)
ghimbir ras
ulei de masline
sos de soia
sos worcester
fulgi de ardei iute
paste de orez
sos de ardei iute – cumparat


Mod de preparare:

Pieptul de pui l-am taiat in bucati mici. Legumele le-am tocat marunt. Intr-un vas wok am pus putin ulei de masline si am calit cateii de usturoi, fara a-i arde. Am scos usturoiul si am pus la calit pieptul de pui. Cand a fost gata, l-am scos pe un servet de hartie, si in uleiul ramas am adaugat legumele tocate, oprind cateva rondele de ceapa verde – partea verde. Am adaugat sosul de soia si sosul worcester. Am lasat putin ca aromele sa se intrepatrunda, apoi am adaugat si carnea de pui prajita, amestecand usor. Intre timp am pregatit pastele de orez, punandu-le in apa fierbinte si lasandu-le cca 5 min, sau respectand instructiunile de pe ambalaj. In wok am adaugat si pastele hidratate, am condimentat cu fulgi de ardei si rondelele de ceapa verde. Am servit cu sos de ardei iute. O nebunie picanta! Sa aveti pofta!!!



0
Comentarii si intrebari la: Noodles cu pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...