Orez cu suc de rosii, cascaval si carne de pui


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Orez cu suc de rosii, cascaval si carne de pui


Orez cu suc de rosii, cascaval si carne de pui

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 1379 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

2 pulpe de pui dezosate, 1 ardei kapia, 1 ardei verde, 1 ceapa, 1 morcov, 1 cana de orez, 100 g unt, 150 g cascaval, 1 cana suc de rosii, sare, piper, patrunjel.


Mod de preparare:

Calim ceapa tocata in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare si ardeii tocati marunt, apoi lasam sa se caleasca putin impreuna. Adaugam carnea taiata cubulete si o cana de apa. Lasam sa fiarba pana scade apa, amestecand din cand in cand. Spalam orezul in apa rece dupa care il punem la fiert in apa cu sare, il scurgem de apa. Cand a scazut apa adaugam orezul (fiert) si amestecam continuu cca 5 minute. La final adaugam patrunjelul si condimente dupa gust.  Compozitia o punem intr-o tava unsa (eu am tapetat-o cu hartie de copt), turnam sucul de rosii deasupra dupa care adaugam cascavalul ras si dam la cuptor ca 10 minute.



0
Comentarii si intrebari la: Orez cu suc de rosii, cascaval si carne de pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...