Retete cu carne de pui


Retete cu carne de pui


Afine
Alune
Ananas
Ardei
Bacon
Bors
Branza
Branza Camembert
Broccoli
Busuioc
Cafea
Capere
Carnati
Cartofi
Cascaval
Castraveciori acri
Castraveti
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Conopida
Curcan
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Faina
Fasole verde
Ficat de porc
Ficat de pui
Ficat de vita
Frisca
Gasca
Ghimbir
Gogosar
Gris
Gutui
Hrean
Iaurt
Kiwi
Lamaie
Lapte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miel
Miere
Morcovi
Mozzarella
Naut
Nuci
Oregano
Orez
Oua
Parmezan
Pastarnac
Paste
Piersici
Porc
Portocale
Porumb
Praz
Prune
Pui
Rata
Rosii
Rozmarin
Salata
Salvie
Sfecla
Smantana
Soia
Spanac
Sparanghel
Stafide
Struguri
Telina
Unt
Usturoi
Vanat
Varza
Varza acra
Vinete
Vita
boabe de mustar
mandarine

Au fost gasite: 524 inregistrari



Pui taranesc cu rosii

Bucatile de carne de pui sarate si piperate se pun la prajit in ulei intr-o tigaie mai inalta....

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de admin

Plachie de pui

Carnea de pui se portioneaza, se sareaza si se tavaleste prin faina. Intr-o tigaie se...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de admin

Pui cu ciuperci

Pieptul de pui se portioneaza si se prajeste in putin ulei, apoi se scoate pe o...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de admin

Frigarui de pui

Pieptul de pui se curata de pielite si se taie cubulete cu latura de circa 3 cm. Carnea se pune...

Retete-culinare » Retete cu carne de pui

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...