Piept de pui pane


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Piept de pui pane


Piept de pui pane

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2560 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 piept de pui dezosat si taiat fasii
sare
piper
2 oua
faina
ulei
pesmet


Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fasii, in comert se gasesc uneori gata portionate. Se sterg bucatile cu niste servete de bucatarie. Intr-o farfurie adanca se bat cele doua oua cu putina sare si piper, faina se pune intr-o alta farfurie, la fel si pesmetul. Se pune intr-o tigaie la incins ulei mai mult, se lasa focul mare. Fasiile de carne se trec prin faina, ou, pesmet si din nou prin ou si se pun in uleiul incins. Daca nu doriti sa folositi pesmet, se poate folosi in locul lui tot faina, deci se trec prin faina, ou, faina si din nou prin ou. Se prajesc pe ambele parti, pana cand se rumenesc usor. Se scot din ulei pe un platou acoperit cu servete de bucatarie, pentru a se absorbi uleiul. 
Se servesc calde sau reci, cu cartofi prajiti sau piure de cartofi.



0
Comentarii si intrebari la: Piept de pui pane

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...