Pulpe cu ou la cuptor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Pulpe cu ou la cuptor


Pulpe cu ou la cuptor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: adriana


Reteta vizualizata de: 402 ori

Vezi toate retetele bucatarului (203)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

4 pulpe dezosate, 2 oua, 2-3 linguri pesmet, sare, piper, boia de ardei iute, cascaval.


Mod de preparare:

Condimentam pulpele dupa gust. Ouale le batem bine cu sare, apoi adaugam pesmet peste ele. Dam cascavalul prin razatoarea cu ochiuri mari. Fiecare bucata o trecem prin oul cu pesmet, apoi prin cascaval. Asezam carnea in tava tapetata cu hartia de copt si o dam la cuptor pana se rumeneste.



0
Comentarii si intrebari la: Pulpe cu ou la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de pui

Carnea o spalam bine, pulpele de pui le crestam putin. Intr-o cratita mai mare punem ceapa...

Tocanita de pipote si inimi

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul. Intr-o tigaie...

Pui cu sos de rosii

Pulpele de pui le spalam,le asezam intr-un vas termorezistent,le stropim cu putin ulei dupa...

Aripioare in stil indian

Se bat ouale cu sare, curry, piper si apoi se amesteca bine cu faina, patrunjelul tocat si...

Mancare de masline cu pui

Se celeste carnea. Se lasa sa se inabuseasca. Se adauga o ceapa, un ardei, un morcov ras pe...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...