Pulpe cu ou la cuptor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Pulpe cu ou la cuptor


Pulpe cu ou la cuptor

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: adriana


Reteta vizualizata de: 308 ori

Vezi toate retetele bucatarului (173)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

4 pulpe dezosate, 2 oua, 2-3 linguri pesmet, sare, piper, boia de ardei iute, cascaval.


Mod de preparare:

Condimentam pulpele dupa gust. Ouale le batem bine cu sare, apoi adaugam pesmet peste ele. Dam cascavalul prin razatoarea cu ochiuri mari. Fiecare bucata o trecem prin oul cu pesmet, apoi prin cascaval. Asezam carnea in tava tapetata cu hartia de copt si o dam la cuptor pana se rumeneste.



0
Comentarii si intrebari la: Pulpe cu ou la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piureu din cartofi copti, cu friptura innabusita de pui

Carnea de pui am inabusit-o ptr 1 ora. Mi-am dorit carnea foarte frageda. Pe la jumatatea...

Tocanita de pui cu piure de cartofi si cascaval

Carne de pui am prajit-o bine pe ambele parti, apoi am scos-o si am tinut-o la cald. In...

Fazan cu legume si cus cus

Ceapa am taiat-o julien, ardeii – bastonase, si le-am pus la calit in putin ulei. Cand...

Pate de ficat de pasare

Ficatul se spala bine-bine in mai multe ape, apoi se pune la fiert in lapte, impreuna cu...

Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume

Pieptul de pui l-am taiat cubulete potrivit de mari si l-am pus la marinat intr-un amestec...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...