Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza


Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 845 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

4 pulpe de pui
4 bucatii de pulpe de porc
500 ml bere neagra
3 catei usturoi
sare
piper
condimente pentru pui
1 crenguta cimbru
boia de ardei iute
cartofii
branza de oaie prospata


Mod de preparare:

Se curata pulpele,se spala,se cresteaza,se condimenteaza cu condimentele si se aseaza in tava. Bucatele de porc se spala si se cresteaza,se condimenteaza cu sare,condimente pentru pui,piper,se aseaza in tava. Se curata usturoiul si se taie felii,se aseaza usturoi in locul in care am crestat carnea si in tava,se adauga,cimbru,boaia de ardei,sare,berea si se da la cuptor. Cartofii ii curatam,ii spalam si ii prajim in baie de ulei,la final ii scoatem din ulei. Punem in tigaie putin ulei aduagam branza si cand incepe sa se toapeasca adaugam cartofii si ii amestecam pana se topeste branza, ii scoatem si ii potrivim de sare dupa gust.



0
Comentarii si intrebari la: Pulpe de pui in bere neagra si cartofi prajiti cu branza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...