Rasol de gaina


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Rasol de gaina


Rasol de gaina

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 610 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

1 gaina de cca 1. 5kg, sare, 30gr hrean, 200gr morcovi, 2 teline, 1 ceapa, 1 varza, 300gr cartofi, 50gr costita afumata, 1 lingura otet, zahar, 50gr unt, 1/2 lingura faina.


Mod de preparare:

Gaina se spala bine si se pune la fiert cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se spumeaza, se sareaza si, pe parcurs, se pun morcovii, telina si ceapa. Cand gaina este bine fiarta, se da deoparte. Intre timp se opareste varza, se fac cocoloase mici, se asaza intr-o cratita, pe felii de costita, si se fierbe cu putina supa grasa. Cartofii se fierb separat.



0
Comentarii si intrebari la: Rasol de gaina

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Rulouri din piept de pui

Spalam pieptul de pui si il stergem cu un prosop absorbant de bucatarie. Il taiem felii...

Shaorma

Cartofii ii curatam,ii spalam,ii taiem si ii prajim in uleiul incalzit,scoatem pe un servetel...

Rulouri de pui cu cascaval

Pieptul de pui il spalam si il taiem felii subtiri, intr-un vas pisam usturoiul, adaugam...

Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor

Taiem pulpele de pui,le spalam si le uscam cu un prosop absorbant. Le condimentam cu sare si...

Orez cu suc de rosii si cascaval

Ceapa tocata o calim in untul topit, adaugam morcovul dat prin razatoare, ardeii tocati...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...