Rulouri din piept de pui


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Rulouri din piept de pui


Rulouri din piept de pui

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2007 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi
Meniul de duminica
Meniul de miercuri
Meniul de duminica


Intreaba bucatarul

Ingrediente:

1 piept de pui mare
2-3 bucati de ficat de pui
1 pipota
1 ou
unt
sare
2 felii de paine
50 ml de lapte
ulei
piper


Mod de preparare:

Umplutura se prepara astfel: intr-o tigaie mica se pune putin unt si se prajeste usor ficatul de pui si pipota, impreuna cu o bucatica mica de piept de pui. Se dau apoi prin masina de tocat sau se paseaza cu un robot de bucatarie impreuna cu painea inmuiata in lapte si stoarsa. Se amesteca bine, se adauga piper si sare si un cubulet de unt. Se taie pieptul felii groase de aprox. 5 mm, care se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare felie se pune cate o lingura de umplutura, se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie. Se incinge intr-o tigaie mai mult ulei si cand este bine incins se pun rulourile facute. Se lasa pana se rumenesc. Se servesc calde, impreuna cu piure de cartofi.



0
Comentarii si intrebari la: Rulouri din piept de pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...