Shaorma de pui


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Shaorma de pui


Shaorma de pui

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: maiarux


Reteta vizualizata de: 886 ori

Vezi toate retetele bucatarului (160)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Turcia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 piept de pui
1 kg cartofi
2 lipii mari
1 capatana de usturoi
½ varza alba si putina varza rosie
6 castraveciori murati
ketchup picant
maioneza facuta dintr-un galbenus


Mod de preparare:

Se spala, se feliaza pieptul de pui, apoi se pune pe gratar. Curatam, spalam si pisam usturoiul, dupa care il amestecam cu maioneza. Curatam, spalam si taiem cartofii, dupa care ii punem la prajit. Taiem felii castraveciorii. Spalam si tocam varza. Dupa ce s-a fript carnea o taiem cat mai marunt. Cartofii ii scoatem pe hartie absorbanta si ii condimentam cu sare si piper dupa gust. Incepem sa montam shaorma. Ungem o lipie cu maioneza cu usturoi, apoi adaugam cartofii, carnea, ketchup-ul, varza si castraveciorii si inca un strat de maioneza cu usturoi. Rulam si impachetam cu folie de aluminiu si punga de sandwich.



0
Comentarii si intrebari la: Shaorma de pui

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...