Tocanita de vara


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-pui » Tocanita de vara


Tocanita de vara

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: munteanumariana_1


Reteta vizualizata de: 1023 ori

Vezi toate retetele bucatarului (81)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de luni


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 piept de pui dezosat (taiat cubulete)
1/2kg ciuperci proaspete
kaizer afumat sau muschiulet file dupa gust
1 ceapa potrivita
1 lingura faina
rosii decojite si taiate marunt
2-3 catei de usturoi
sare si piper dupa gust
busuioc sau cimbru dupa gust
1 cescuta de ulei


Mod de preparare:

Se caleste ceapa si usturoiul in ulei. Dupa ce s-au inmuiat se adauga pieptul de pui si kaizerul care se calesc pana isi schimba culoarea, dupa care adaugam ciupercile taiate, le calim si pe ele putin, saram si piperam dupa gust, adaugam rosiile si lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 30 min. Se ingroasa cu faina daca e cazul.



0
Comentarii si intrebari la: Tocanita de vara

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Gulas unguresc

Carnea de pui se curata, se spala si se portioneaza. Legumele se curata, se spala si se taie...

Pui la cuptor

Carnea se unge cu o lingura de ulei si apoi se presara cu delikat. Rosiile se taie, se...

Pui cu vin alb si ciuperci

Carnea se spala, se condimenteaza si se pune intr-un vas de termorezistent. Se pune ceapa...

Pui in sos de mustar

Speli ciocanelele, le pudrezi cu sare, le asezi intr-o forma termorezistenta, le stropesti cu...

Snitel de pui in pesmet

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...