Carne de vitel la tava


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Carne de vitel la tava


Carne de vitel la tava

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: sasangelica


Reteta vizualizata de: 1473 ori

Vezi toate retetele bucatarului (734)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de duminica


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1,500 kg carne vitel
1 lingur?„?’ untur?„?’
sare


Mod de preparare:

Se foloseste carnea, de preferat, de la pulpa. Se sareaza, se ?…Β?ine peste noapte la rece, se pune apoi în tav?„?’, se unge cu untur?„?’ ?…?Έi se d?„?’ la cuptor (incalzit in prealabil) la foc potrivit. Se ?…Β?ine o or?„?’ ?…?Έi jum?„?’tate. Se unge din timp în timp cu zeama pe care o las?„?’. Se taie felii, se serve?…?Έte cu cartofi sau cu legume ?…?Έi cu sosul din tava scurs de gr?„?’sime ?…?Έi fiert cu o lingur?„?’ de ap?„?’.



0
Comentarii si intrebari la: Carne de vitel la tava

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Friptura impanata de vitel

Se bate putin pulpa de vitel, se unge cu ulei si se acopera cu amestecul format din celelalte...

Pulpa de vita cu sos de usturoi

Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care le-am batut cu ciocanul pentru...

Pastrama de vitel in sos de rosii si ardei

Carnea de vita, care in prealabil a fost condimentata cu cimbru, sare si boia, iar apoi...

Vita cu sos de ciocolata si chili

Carnea de vita portionata se spala, apoi se sterge cu un servet de bucatarie. Se maseaza...

Dovlecei umpluti (2)

Curat dovleceii de coaja, ii tai in doua, de-a latul si le scot cu un cutit semintele. Ii...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...