Friptura impanata de vitel


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Friptura impanata de vitel


Friptura impanata de vitel

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: munteanumariana_1


Reteta vizualizata de: 840 ori

Vezi toate retetele bucatarului (81)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de joi
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta dietetica

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1. 5 kg pulpa de vitel
ciuperci marinate
morcov,
ardei gras rosu
usturoi taiate cuburi
cascaval ras cam 100 grame cat sa lege compozitia
ulei
vin alb un pahar
apa un pahar
supa de vita (se poate inlocui cu apa cu un cub de maggy vita)
sare
piper
busuioc
cimbru


Mod de preparare:

Se bate putin pulpa de vitel, se unge cu ulei si se acopera cu amestecul format din celelalte ingrediente se leaga si se da la cuptor cu uleiul, vinul, apa intr-un vas acoperit cam 2 ore la foc domol. Din cand in cand se verifica lichidu din vas si la nevoie se mai adauga supa. Cand e patrunsa se descopera si se lasa la rumenit



0
Comentarii si intrebari la: Friptura impanata de vitel

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa...

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...