Jardineira cu carne de vita


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Jardineira cu carne de vita


Jardineira cu carne de vita

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 861 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata
Meniul de vineri
Meniul de marti
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:


500 g carne de vita
1 ceapa
4 catei usturoi
sare
piper
ulei
1 pahar vin alb
cimbru
1/2 lingurita chilli
4 linguri pasta de tomate
2 morcovi
1 ardei
1 cana mazare
300 g ciuperci
4 cartofi
1/2 varza(500 g)
1 cana paste fussilli
patrunjel verde


Mod de preparare:

Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o cratita in care am adaugat putin ulei, cand devine transparenta adaugam usturoiul posat. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam carnea (spalata si taiata bucati) lasam sa se rumeasca carnea si adaugam morcovii taiati rondele, ardeiul tocat marunt sau felii, amestecam si lasam cca 2-3 min dupa care adaugam pasta de tomate, sare, piper, chilli, cimbrul si paharul de vin. Lasam pe foc pana scade vinul si adaugam apa fierbinte cat sa acopere carnea, acoperim cratita si lasam la foc potrivit cca 20 min, adaugam ciupercile curatate si taiate felii, mazarea, varza taiata (nu foarte marunt) si cartofi taiati cuburi. Mai adaugam apa daca este nevoie si lasam sa fiarba la foc mediu, cand au fiert legumele, adaugam pastele si apa (fierbinte) cat sa treaca peste ele, lasam sa fiarba cca 8 min dupa care la final adaugam patrunjel verde tocat.



0
Comentarii si intrebari la: Jardineira cu carne de vita

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa...

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...