Muschi de vita umplut


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Muschi de vita umplut


Muschi de vita umplut

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 5059 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

900 gr muschi de vita
2 cepe
200 gr sunca afumata
400 gr de ciuperci
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
100 gr de unt
ulei
sare
piper
vin rosu
200 ml de supa sau apa


Mod de preparare:

Se pregateste umplutura astfel: ceapa tocata se caleste in putin ulei, cand devine stricloasa se adauga ciupercile cutatate si taiate marunt si se mai lasa pe foc mic 5 minute. Se sareaza si se pipereaza. Se scot  intr-un castron, apoi se adauga sunca taiata bucatele mici si verdeata tocata. Muschiul de vita se bate si se sectioneaza pe lungime, fara a-l taia in doua. Se sareaza bine si se pipereaza. In interior se umple cu compozitia facuta mai devreme. Se ruleaza avand grija ca umplutura sa nu iasa din interior. Ruloul format se leaga bine cu sfoara de bumbac. Ruloul se unge cu unt, avand grija sa se acopere tot si se pune intr-o tava cu putin vin si putina supa. Se baga tava la cuptor si se intoarce ruloul din cand in cand, stropindu-l cu sosul format in tava.  Se lasa focul mic. Daca scade prea mult, se mai adauga putina apa. Atunci cand carnea s-a inmuiat, se scoate rulada din tava, se desface sfoara si se taie felii pe un platou. Se serveste cu piure de cartofi sau simpla.



0
Comentarii si intrebari la: Muschi de vita umplut

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa...

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...