Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Rasol de ciuperci
Rasol de ciuperci
Rating ( 0 voturi)
Reteta trimisa de: NEGRU_RAMONA
Reteta vizualizata de: 1653 ori
Vezi toate retetele bucatarului (101)Aceasta reteta face parte din meniul:
Meniul de martiMeniul de sambata
Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic
Ingrediente:
Cantitatile date sunt pentru 4 portii
1 kilogram rasol de vita
600 grame ciuperci
1 pahar de vin alb
pesmet
50 gr unt
sare
Mod de preparare:
Carnea se pune intr-o oala la fiert, iar spre sfarsit se adauga sare, cand carnea este aproape fiarta. Dupa ce s-a fiert se taie si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Ciupercile se fierb si se toaca marunt dupa care se pun in tava peste carne. Peste ele se toarna putin din apa in care a fiert carnea. Se presara pesmet si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se toarna si paharul cu vin. Se tine la cuptor pana scade bine.
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Retete cu carne de vita
Alte retete culinare din categoria Retete cu carne de vita

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe