Rasol de ciuperci


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Rasol de ciuperci


Rasol de ciuperci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: NEGRU_RAMONA


Reteta vizualizata de: 1653 ori

Vezi toate retetele bucatarului (101)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

1 kilogram rasol de vita
600 grame ciuperci
1 pahar de vin alb
pesmet
50 gr unt
sare


Mod de preparare:

Carnea se pune intr-o oala la fiert, iar spre sfarsit se adauga sare, cand carnea este aproape fiarta. Dupa ce s-a fiert se taie si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Ciupercile se fierb si se toaca marunt dupa care se pun in tava peste carne. Peste ele se toarna putin din apa in care a fiert carnea. Se presara pesmet si se baga la cuptor. Cand este aproape gata se toarna si paharul cu vin. Se tine la cuptor pana scade bine.



0
Comentarii si intrebari la: Rasol de ciuperci

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa...

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...