Rulouri cu carne tocata


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Rulouri cu carne tocata


Rulouri cu carne tocata

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 667 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

Aluat
500 g faina
2 lingurite zahar
2 oua
1 praf de sare
1 plic drojdie uscata
100 g untura
100 ml lapte
umplutura
500 g carne tocata de vita
1 ceapa
1 ardei rosu
1 cutie rosii cubulete
100 g cascaval
sare
piper
patrunjel verde
uns
1 ou
2-3 linguri lapte


Mod de preparare:

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute,untura,drojdia dizolvata in putin lapte caldut,amestecam dupa care incepem sa framantam adaugand treptat laptele pana rezulta un aluat omogen, acoperim si lasam la dospit 30 min, intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt,impreuna cu ardeiul tocat,adaugam rosiile cu tot cu sos,carnea tocata,condimente dupa gust si lasam pe foc cca 10 min, oprim focul,adaugam cascavalul dat prin razatoare,patrunjelul verde tocat,amestecam si lasam sa se raceasca bine, impartim aluatul in 2 bucati si din fiecare bucata intindem o foaie,adaugam un strat de carne si rulam strans ca sa formam un rulou. Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de cca 2-3 cm,le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, acoperim tava si lasam 30 min sa se odihneasca, ungem cu oul batut cu putin lapte si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos.



0
Comentarii si intrebari la: Rulouri cu carne tocata

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa...

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le...

Jardineira cu carne de vita

Ceapa o tocam marunt si o calim intr-o cratita in care am adaugat putin ulei, cand devine...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...