Vita cu legume si sos de soia


Home » Retete-culinare » Retete-cu-carne-de-vita » Vita cu legume si sos de soia


Vita cu legume si sos de soia

Rating   ( 2 voturi)

3 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 3806 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: China
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

1 kg carne vita
2 buc praz
2 ardei grasi
2 morcovi
4 linguri sos soia
4 linguri amidon
piper


Mod de preparare:

Se taie carnea de vita fasii subtiri si se lasa 1-2 ore la marinat in sosul de soia.
Se taie legumele fasii cat mai subtiri.
Se tavaleste carnea prin amidon si se prajeste in putin ulei. Cand este aproape gata se adauga legumele si se lasa pe foc pana se inmoaie putin. Se acopera cu putina apa si se lasa sa fiarba inabusit pana scade sosul.
Se adauga piperul. Atentie, nu se pune sare decat la final, deoarece sosul de soia este deja sarat.



0
Comentarii si intrebari la: Vita cu legume si sos de soia

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Rulouri cu carne tocata

Aluat-intr-un bol amestecam faina cu sarea,zaharul,facem o gaura in mijloc adaugam ouale...

Ardei umpluti

Ceapa maruntita se pune la calit in ulei si, dupa ce s-a inmuiat, se adauga orezul. Se lasa...

Vinete umplute

Pentru sos se topeste untul si se adauga faina amestecand continuu. Dupa ce amestecul a...

Ciorba de vacuta dreasa cu smantana

In 3 litri de apa am pus la fiert oasele de vitel taiate potrivit, impreuna cu 1 lingura...

Ochiuri cu cascaval

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...