Chiftele de ciuperci champignon


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Chiftele de ciuperci Champignon


Chiftele de ciuperci Champignon

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 2781 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de marti


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

300 gr ciuperci Champignon
1 ceapa
2 linguri de smantana
2 oua
sare
piper
100 gr faina
ulei
pesmet


Mod de preparare:

Ciupercile se curata de coaja si se pun la fiert in putina apa cu sare. Se lasa 10 minute. Intre timp se toaca ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Dupa ce au fiert, ciupercile se scurg, se toaca marunt si se amesteca cu ceapa, ouale, smantana, sare si piper. Se adauga pesmet atata cat sa rezulte o compozitie bine inchegata, care se pune la frigider minim 30 de minute. Apoi se fac chiftele rotunde, care se dau prin faina si se pun la prajit in ulei incins, pana cand se rumenesc usor. Se scot pe servete de hartie pentru a se scurge de ulei. Se servesc calde sau reci, ca aperitiv sau garnitura.



0
Comentarii si intrebari la: Chiftele de ciuperci Champignon

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa...

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas...

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt,...

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul...

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...