Conopida cu broccoli la cuptor


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Conopida cu broccoli la cuptor


Conopida cu broccoli la cuptor

Rating   ( 1 voturi)

1 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: deyutzky


Reteta vizualizata de: 2321 ori

Vezi toate retetele bucatarului (52)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

1 buc broccoli, 1 buc conopida, sare, 250 gr telemea, 250 gr cascaval, 250 gr smantana, 2 oua, unt (pentru uns tava).


Mod de preparare:

Se curata conopida de frunzulite si cotor, la fel si broccoli. Le desfacem buchetele nu foarte mici, le spalam, iar apoi le punem la fiert cu putina sare cam 7-9 min, astfel incat sa nu se inmoaie prea tare...broccoli separat de conopida (in 2 craticioare). Ungem o tava cu unt, asezam buchetelele in tava (eu am pus jumatate tava de broccoli, jumatate de conopida). Se rade telemeaua si se pune peste buchetele. Smantana o amestecam cu cele 2 oua si o adaugam peste compozitia din tava. Se da la cuptor si se verifica pana cand compozitia se leaga. Cand e aproape gata, scoatem tava si radem cascavalul peste compozitie. Apoi se mai da cateva minute la cuptor.



0
Comentarii si intrebari la: Conopida cu broccoli la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa...

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas...

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt,...

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul...

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...