Mancare de spanac cu urzici


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Mancare de spanac cu urzici


Mancare de spanac cu urzici

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: deyutzky


Reteta vizualizata de: 274 ori

Vezi toate retetele bucatarului (52)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

spanac
urzici
2 oua
1-2 fire de ceapa verde
3-4 catei de usturoi
2 linguri de unt
sare


Mod de preparare:

Umplem o oala cu apa cu sare si o punem pe foc pana incepe sa fiarba. Intre timp curatam spanacul si urzicile si le spalam bine in mai multe ape reci. Cand apa din oala incepe sa clocoteasca adaugam spanacul si urzicile si le lasam la fiert aprox 15 min. Dupa ce au fiert le scurgem bine de apa dupa care le tocam marunt. Topim untul intr-o tigaie, adaugam usturoiul si ceapa taiate rondele si le calim. Punem apoi spanacul si urzicile peste care adaugam ouale batute bine si amestecam bine. Adaugam sare dupa gust continuand sa amestecam, acoperim cu un capac si mai lasam cateva minute la foc mic. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Mancare de spanac cu urzici

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Praz gratinat

Cureti prazul, il speli sub jet de apa rece si il tai, oblic, bucati de circa 2-3 cm. Le...

Tocana de linte rosie

Spalati lintea si puneti-o 10 minute la inmuiat. Lintea se pune la fiert in apa cu sare....

Mancare de linte rosie

Lintea se spala si se pune la fiert cu sare. In cca 30-40 minute este fiarta. Am scurs zeama...

Fasole batuta de post

Fierbeti fasolea cu multa apa si foile de dafin in cucta pentru 45 minute din momentul in...

Branza feta coapta cu rosii

Se decojesc rosiile si se toaca (pentru a decoji rosiile cu usurinta se scufunda in apa care...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...