Parjoale de varza


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Parjoale de varza


Parjoale de varza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1823 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Intreaba bucatarul

Ingrediente:

1 varza de 1 kg
50 ml de lapte
4-5 felii de paine
ulei
3 oua
sare
piper
100 ml smantana
patrunjel verde
marar verde


Mod de preparare:

Varza se curata de primele frunze exterioare si se pune la fiert intr-o oala impreuna cu sare si cateva fire de marar si patrunjel. Se lasa la fiert pana cand se inmoaie. Se scoate, se scurge si se toaca fideluta. Se stoarce bine si se pune intr-un castron. Miezul de la feliile de paine se inmoaie in lapte si se stoarce, apoi se pune peste varza. Se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Se pune pe foc o tigaie cu ulei, iar cand acesta s-a incins bine se pun la prajit cu o lingura parjoale de marimea unei jumatati de palma. Se prajesc pe ambele parti, pana se rumenesc. Se scot pe servete de bucatarie, pentru a se scurge uleiul. Se servesc stropite cu smantana.



0
Comentarii si intrebari la: Parjoale de varza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa...

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas...

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt,...

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul...

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...