Pasta de linte cu legume coapte


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Pasta de linte cu legume coapte


Pasta de linte cu legume coapte

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 2267 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

1 cutie de linte, 100 g smantana de casa, 100 g seminte de dovleac, 7 morcovi mici, 5 pastarnaci, 2 ardei kapia, 3 cepe rosii, 2 cepe albe, 2 capatani usturoi, 1 dovlecel, ierburi de provence, cimbru verde, ulei de masline, sare de mare, piper.


Mod de preparare:

Legumele curatate si spalate se taie bucati, se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si stropita cu putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, ierburi de provence, cateva fire de cimbru verde, se adauga cateva seminte de dovleac si se da tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-40 minute. Lintea se fierbe timp de 20 minute, apoi se strecoara. Intr-un blender se pun legumele coapte, lintea fiarta si se formeaza o pasta. Se adauga smantana de casa si semintele de dovleac ramase. Se condimenteaza cu sare, piper dupa gust si se poate servi. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Pasta de linte cu legume coapte

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa...

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas...

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt,...

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul...

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...