Pastai calite cu mujdei de usturoi


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Pastai calite cu mujdei de usturoi


Pastai calite cu mujdei de usturoi

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 2310 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

400g pastai, 5 catei usturoi, sare, piper, vegeta, ulei.


Mod de preparare:

Pastaile se curata de codite si de atisoare, se rup in bucati de 3 cm si se spala. Punem o cratita cu apa pe foc pana ce incepe sa clocoteasca. Cand apa fierbe adaugam pastaile si le lasam sa fiarba pana sunt al dente. Le scotem intr-o strecuratoare si le lasam sa se scurga bine. Intr-o tigaie punem ulei la incins si adaugam pastaile, le lasam sa se caleasca la foc mic. Separat curatam cateii de usturoi si facem un mujdei pe care il stingem cu o cana de apa. Cand pastaile au inceput sa se rumeneasca si sunt bine patrunse adaugam mujdeiul, acoperim tigaia cu un capac si le lasam 5 minute sa se inabuseasca cu mujdeiul de usturoi. Se servesc calde cu pui inabusit.



0
Comentarii si intrebari la: Pastai calite cu mujdei de usturoi

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa...

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas...

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt,...

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul...

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...