Pastai verzi cu cartofi


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Pastai verzi cu cartofi


Pastai verzi cu cartofi

Rating   ( 3 voturi)

4 3

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Buggie


Reteta vizualizata de: 7931 ori

Vezi toate retetele bucatarului (11)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 5 portii

800g-1 kg pastai, 2-3 cartofi mari, 3 cepe medii, 4-5 catei de usturoi, sare, piper, ulei, patrunjel.


Mod de preparare:

Se toaca ceapa marunt, cartofii se taie cubulete, se piseaza usturoiul si se indeparteaza coditele pastailor, dupa ce acestea au fost spalate. Se caleste ceapa pana se inmoaie, se adauga pastaile si 1 pahar de apa si se lasa la innabusit. Se pun cartofii si usturoiul, sarea, piperul si se lasa la foc moderat inca 20-30 minute. Inainte de a stinge focul se presara patrunjel. Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta sau paine de casa. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Pastai verzi cu cartofi

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Tocanita de linte

Curatam legumele. Le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin ulei de masline, ceapa...

Conopida gratinata

Conopida desfacuta bucatele se pune la fiert in apa cu sare si se lasa 10 minute. Intr-un vas...

Ghiveci frantuzesc

Vinetele se taie cuburi, se presara cu sare si se lasa asa 10 minute. Ceapa se taie marunt,...

Vinete gratinate

Vinetele spalate si sterse se presara cu sare si se lasa 30 de minute sa se elimine sucul...

Mancare de vinete

Vinetele se taie felii si se presara cu sare. Se lasa 10 minute intr-o strecuratoare, la...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...