Stevie prajita


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Stevie prajita


Stevie prajita

Rating   ( 2 voturi)

1 2

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: mariutza


Reteta vizualizata de: 2272 ori

Vezi toate retetele bucatarului (71)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

stevie (cat mai multa daca doriti portii mai multe), ulei pentru prajit (50 ml), sare dupa gust, suc de rosii dupa gust.


Mod de preparare:

Stevia se spala bine, se rupe cu mana sau se taie cu cutitul, dar la fel de bine o puteti lasa si intreaga, avand astfel senzatia ca mancati spaghete de stevie. Uleiul se incalzeste putin si se adauga stevia cate putin, amestecand continuu, pana se termina toata de adaugat. Daca doriti ca mancarica sa fie mai zemoasa, puteti adauga putina apa. Cand stevia este aproape fiarta, se adauga sucul de rosii, se potriveste de sare si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote. Se poate servi ca garnitura sau cu oua prajite.



0
Comentarii si intrebari la: Stevie prajita

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Fasole batuta de post

Fierbeti fasolea cu multa apa si foile de dafin in cucta pentru 45 minute din momentul in...

Branza feta coapta cu rosii

Se decojesc rosiile si se toaca (pentru a decoji rosiile cu usurinta se scufunda in apa care...

Conopida gratinata 2

Conopida rupta in mici bucatele se pune la fiert in apa cu sare in momentul in care apa da in...

Cartofi legati

Se spala cartofii, se invelesc in folie de aluminiu si se pun in tava la copt, pentru 45...

Galuste din branza de vaci cu sos

Pentru galuste amestecam ingredientele intr-un bol adaugand faina pana rezulta un aluat care...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...