Stevie prajita


Home » Retete-culinare » Retete-cu-legume » Stevie prajita


Stevie prajita

Rating   ( 2 voturi)

1 2

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: mariutza


Reteta vizualizata de: 3317 ori

Vezi toate retetele bucatarului (71)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

stevie (cat mai multa daca doriti portii mai multe), ulei pentru prajit (50 ml), sare dupa gust, suc de rosii dupa gust.


Mod de preparare:

Stevia se spala bine, se rupe cu mana sau se taie cu cutitul, dar la fel de bine o puteti lasa si intreaga, avand astfel senzatia ca mancati spaghete de stevie. Uleiul se incalzeste putin si se adauga stevia cate putin, amestecand continuu, pana se termina toata de adaugat. Daca doriti ca mancarica sa fie mai zemoasa, puteti adauga putina apa. Cand stevia este aproape fiarta, se adauga sucul de rosii, se potriveste de sare si se mai lasa sa dea in 2-3 clocote. Se poate servi ca garnitura sau cu oua prajite.



0
Comentarii si intrebari la: Stevie prajita

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Urzici cu usturoi si mamaliga

Mai intai spalam foarte bine urzicile. Intr-o cratita punem apa si cand fierbe punem...

Musaca de creta

Se taie vinetele felii, care se presara cu sare si se lasa o ora sa iasa apa din ele. Apoi se...

Gogosi cu dovlecel

Dovlecelul se curăţă de coajă şi de miezul cu seminţe, iar pulpa se dă prin...

Cartofi noi cu ciuperci

Cartofii noi bine spalati si se pun la fiert in coaja. Intre timp, intr-o lingura de unt se...

Cartofi noi la cuptor cu ierburi

Cartofiori noi se trag doua minutein tigaie, se condimenteaza ulterior cu boia, rozmarin si...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...