Cotlet de caprioara cu sos de ciuperci


Home » Retete-culinare » Retete-cu-vanat » Cotlet de caprioara cu sos de ciuperci


Cotlet de caprioara cu sos de ciuperci

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: alinam


Reteta vizualizata de: 1008 ori

Vezi toate retetele bucatarului (686)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de miercuri
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

6 cotlete marinate, 200gr ciuperci, 1 lingura unt, 1 pahar vin rosu, usturoi, lamaie , sare, 1 ceasca ulei.


Mod de preparare:

Cotletele se scot de la marinat si se acopera cu un pahar de vin rosu. Se lasa sa stea o ora, dupa care se ung cu unt cald si se sareaza, apoi se prajesc in ulei fierbinte. Se scot cand s-au rumenit, se ung cu usturoi si se lasa pe o farfurie sa stea la cald. Ciupercile se spala cu atentie, se separa coditele de palarii, se pune sare pe fiecare palarie si se pun pe o tabla sa se frig la foc moale. Cand sunt gata, se scot pe farfuria cu cotlete, se stropesc cu zeama de 1/2 lamaie si servesc imediat. Coditele de ciuperci tocate se pun in uleiul ramas de la cotlete si se scad pe foc mic. Cand sunt fara sos, se adauga vinul ramas de la cotlete si se pune sare. Se servesc alaturi de restul mancarii.



0
Comentarii si intrebari la: Cotlet de caprioara cu sos de ciuperci

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Iepure la cuptor cu vin si legume

Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano. Intr-o...

Piept de rata la cuptor

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim. Preseram sare pe...

Friptura de iepure

Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Se aseaza intr-o oala antiaderenta impreuna cu...

Prepelite la cuptor

Se condimenteaza prepelitele dupa gust cu sare,delikat, piper, oregano, busuioc, marar (se...

Rulada de iepure

Iepurele de casa se dezoseaza, se spala si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...