Cotlete de mistret


Home » Retete-culinare » Retete-cu-vanat » Cotlete de mistret


Cotlete de mistret

Rating   ( 0 voturi)

0 0

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: aglaia


Reteta vizualizata de: 925 ori

Vezi toate retetele bucatarului (201)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de miercuri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

6-8 cotelete mistret, 2-3 linguri ulei, sare, 1-2 linguri faina, 2-3 linguri untura, 1 polonic zeama de carne.


Mod de preparare:

Se curata cotletele de oase si de grasime si se bat bine cu ciocanul de carne. Se ung pe ambele parti cu ulei. Dupa 1-2 ore, se pune sare si piper pe cotlete dupa gust. Se trece fiecare cotlet prin faina si se prajeste in ulei fiebinte la foc incet. Se pun bucatile de carne intr-o cratita si se toarna peste ele zeama de carne, otetul sau lamaia dupa gust si se mai inabusa cateva minute sa se inmoaie carnea bine. Se aseaza pe platoul de servit si deasupra lor se toarna sosul. Se serveste cu un pireu de cartofi. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Cotlete de mistret

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Iepure la cuptor cu vin si legume

Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano. Intr-o...

Piept de rata la cuptor

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim. Preseram sare pe...

Friptura de iepure

Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Se aseaza intr-o oala antiaderenta impreuna cu...

Prepelite la cuptor

Se condimenteaza prepelitele dupa gust cu sare,delikat, piper, oregano, busuioc, marar (se...

Rulada de iepure

Iepurele de casa se dezoseaza, se spala si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...