Home » Retete-culinare » Retete-cu-vanat » Cotlete de mistret
Cotlete de mistret
Rating ( 0 voturi)
Reteta trimisa de: aglaia
Reteta vizualizata de: 925 ori
Vezi toate retetele bucatarului (201)Aceasta reteta face parte din meniul:
Meniul de miercuriMeniul de miercuri
Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu
Ingrediente:
Cantitatile date sunt pentru 4 portii
6-8 cotelete mistret, 2-3 linguri ulei, sare, 1-2 linguri faina, 2-3 linguri untura, 1 polonic zeama de carne.
Mod de preparare:
Se curata cotletele de oase si de grasime si se bat bine cu ciocanul de carne. Se ung pe ambele parti cu ulei. Dupa 1-2 ore, se pune sare si piper pe cotlete dupa gust. Se trece fiecare cotlet prin faina si se prajeste in ulei fiebinte la foc incet. Se pun bucatile de carne intr-o cratita si se toarna peste ele zeama de carne, otetul sau lamaia dupa gust si se mai inabusa cateva minute sa se inmoaie carnea bine. Se aseaza pe platoul de servit si deasupra lor se toarna sosul. Se serveste cu un pireu de cartofi. Pofta buna!
Nu exista comentarii la acest articol!
Adaugati un comentariu!ALTE RETETE CULINARE DIN CATEGORIA: Retete cu vanat
Alte retete culinare din categoria Retete cu vanat

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.
trimite o reteta
Follow @La_Baguette
Ne gasesti si pe