Prepelita umpluta


Home » Retete-culinare » Retete-cu-vanat » Prepelita umpluta


Prepelita umpluta

Rating   ( 1 voturi)

5 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: luana06


Reteta vizualizata de: 417 ori

Vezi toate retetele bucatarului (604)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

6 prepelite, 300g sunca, 200g slanina, patrunjel verde, sare, piper, 3 oua, pesmet.


Mod de preparare:

Se prepara o tocatura din sunca, slanina, patrunjel verde si piper. Se curata prepelitele si se sterg bine, apoi se umplu cu tocatura si se dau prin ou batut si pesmet fin. Se pun intr-o cratita cateva feliute de slanina, se asaza prepelitele si se dau la cuptor. Dupa 30 minute sunt gata si frumos rumenite.



0
Comentarii si intrebari la: Prepelita umpluta

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Piept de rata la cuptor

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim. Preseram sare pe...

Friptura de iepure

Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Se aseaza intr-o oala antiaderenta impreuna cu...

Prepelite la cuptor

Se condimenteaza prepelitele dupa gust cu sare,delikat, piper, oregano, busuioc, marar (se...

Rulada de iepure

Iepurele de casa se dezoseaza, se spala si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie....

Tocanita de iepure cu masline

Carnea de iepure se spala si se portioneaza. Incingem uleiul intr-o oala si prajim bucatile...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...