Tocanita de iepure cu masline


Home » Retete-culinare » Retete-cu-vanat » Tocanita de iepure cu masline


Tocanita de iepure cu masline

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1662 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de vineri
Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

700 g carne iepure, 300 g ceapa, 200 g rosii, 3 catei usturoi, cimbru, 2 foi dafin, sare, piper, 2 linguri ulei, 1 mana de masline negre.


Mod de preparare:

Carnea de iepure se spala si se portioneaza. Incingem uleiul intr-o oala si prajim bucatile de carne cate 2-3 minute pe fiecare parte. Scoatem carnea din oala si adaugam in loc ceapa tocata si o lasam pe foc pana se inmoaie un pic. Adaugam usturoiul strivit, rosiile si foile de dafin. Se condimenteaza totul cu sare, piper si cimbru. Se asaza bucatile de carne si se toarna cca 100 ml apa. Se lasa totul la fiert la foc mediu, cu capac, pentru 40 minute. La sfarsit, se adauga maslinele si se mai lasa la fiert 5 minute fara capac. Se serveste calda sau rece.



0
Comentarii si intrebari la: Tocanita de iepure cu masline

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Iepure la cuptor cu vin si legume

Carne de iepure, transata si spalata bine, am condimentat-o cu sare, piper si oregano. Intr-o...

Piept de rata la cuptor

Pieptul de rata il scoatem de la frigider cu o ora inainte sa il pregatim. Preseram sare pe...

Friptura de iepure

Carnea se spala foarte bine si se portioneaza. Se aseaza intr-o oala antiaderenta impreuna cu...

Prepelite la cuptor

Se condimenteaza prepelitele dupa gust cu sare,delikat, piper, oregano, busuioc, marar (se...

Rulada de iepure

Iepurele de casa se dezoseaza, se spala si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie....

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...