Cannelloni cu carne


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Cannelloni cu carne


Cannelloni cu carne

Rating   ( 2 voturi)

5 2

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: maiarux


Reteta vizualizata de: 822 ori

Vezi toate retetele bucatarului (160)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Italia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 4 portii

250 g cannelloni
600 g carne tocata porc
4 linguri ulei
1 ceapa
1 morcov
sare, piper
nucsoara
250 g cascaval feliat
300 ml suc de rosii
½ cana apa


Mod de preparare:

Se curata, se spala si se toaca ceapa. Curatam, spalam si dam pe razatoarea mica morcovul. Punem uleiul la incis si adaugam ceapa tocata, o lasam 5 minute sa-si schimbe culoarea apoi adaugam si morcovul ras. Lasam sa se patrunda inca 5 minute, apoi punem carnea si o lasam la foc mic 20 minute. Dupa ce s-a facut carnea condimentam cu sare, piper si nucsoara si adaugam ½ cana suc de rosii. Lasam sa fiarba 5 minute apoi luam de pe foc. Umplem rulourile cu carne si le asezam intr-un vas de yena, apoi turnam restul de suc de rosii amestecat cu apa si acoperim cu folie de aluminiu (se inteapa folia cu o scobitoare). Dam la cuptor pentru 35 minute. Apoi scoatem vasul de yena din cuptor si punem peste cannelloni feliile de cascaval. Mai lasam la cuptor pana se topeste cascavalul (fara sa mai acoperim vasul).



0
Comentarii si intrebari la: Cannelloni cu carne

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...