Lasagna cu branza


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Lasagna cu branza


Lasagna cu branza

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 973 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Italia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

9 foi de lasagna
2 oua
3 rosii medii
busuioc
125 g brie
120 g camembert
sare
piper
100 g cascaval
Pentru sosul de rosii:
2-3 linguri de ulei
1 ceapa
3 catei usturoi
5 rosii
sare
piper
busuioc
100 g cascaval


Mod de preparare:

Pentru sosul de rosii, adaugam uleiul in tigaie, adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca putin. Adaugam usturoiul pisat si rosiile zdrobite. Condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam la foc mic pana se formeaza ca un sos, iar la final punem busuiocul. Intr-o alta cratita punem apa si sare, iar cand fierbe apa adaugam foile de lasagna si lasam sa fiarba cam 3-5 min, pentru a fi al dente(cat sa putem sa le rulam, eu am adaugat cate 3 foi in oala). Scoatem foilea de lasagna pe o hartie de copt (aliniate), fara sa le clatim cu apa. Intr-un vas radem branza, adaugam ouale, piper si sare dupa gust (eu nu am mai adaugat sare in branza), apoi amestecam bine. Rosiile le taiem felii potrivite. Pe fiecare foaie adaugam cate 1-2 linguri de branza, adaugam 2 felii de rosii si deasupra busuioc, dupa care rulam cat mai strans. Asezam in tava unsa cu unt, adaugam sosul de rosii deasupra (acoperind si marginile ca sa nu se usuce in timpul coacerii), adaugam cascavalul ras (eu am adaugat si un pic de busuioc uscat) si dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos deasupra.



0
Comentarii si intrebari la: Lasagna cu branza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...