Lasagna cu legume


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Lasagna cu legume


Lasagna cu legume

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 798 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:


1 pachet foi lasagna
2 cepe
2 ardei grasi
1 kg rosii
2 vinete
2 dovlecei
2-3 linguri ulei
200 g cascaval
pentru sos:
100 g faina
100 g unt
500 ml lapte
sare
piper


Mod de preparare:

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate de cana de apa si fierbi cepele pana se inmoaie. Oparesti rosiile, le decojesti si le tai bucati. Dupa ce a scazut apa, pui rosiile si mai lasi sa clocoteasca 4-5 minute. Dai sosul deoparte. Pentru sosul bechamel, topesti untul intr-o cratita si adaugi faina, in ploaie, amesteci si torni laptele. Asezonezi cu sare si piper pana se leaga sosul. Intr-o tava pui un polonic de sos bechamel, un strat de foi de lasagna, un strat de legume, cascaval ras si sos bechamel. Repeti pana termini toate ingredientele si, la final torni sosul bechamel si presari cascaval ras. Dai tava la cuptor si lasi pana se rumeneste cascavalul. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Lasagna cu legume

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

Sote de dovlecei cu spanac

Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute. Se adauga...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...