Mini pizza de halloween


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Mini pizza de halloween


Mini pizza de halloween

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 853 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Aluat pentru pizza

cascaval

branza telemea

ou??, masline

ciuperci

salam

rosii

ardei


Mod de preparare:

Am intins aluatul de pizza, apoi cu ajutorul unei forme rodunde am facut 4 mini-pizza. Le-am uns cu bulion si apoi le-am ornat transformandu-le in mici monstrii de halloween. Pentru mumie am taiat cascavalul in fasii mici. Trebuie avut grija pentru a nu lasa fasiile de cascaval sa depasasca forma. Deasemenea se lasa loc si pentru ochi in acest caz masline. Pentru monstrii am presarat cascaval si branza telemea peste bulion. Am facut gura si sprancenele din ardei verde si rosu. Ochii au fost realizati tot din masline(verzi sau negre). Pentru fantoma am taiat aluatul dandu-i o forma de fantoma. Am presarat doar branza telemea si cascaval deoarece fantoma este alba. Ochii si dintii au fost realizati tot din masline. Am factut si o pisica, tot cu ajutorul unei forme speciale. Peste aluat am pus masline negre.



0
Comentarii si intrebari la: Mini pizza de halloween

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...