Mini pizza pentru copii


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Mini pizza pentru copii


Mini pizza pentru copii

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 1764 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Italia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru mai multe portii

Pentru blat: 225 g faina, 20 g drojdie, 2 linguri ulei de masline, un praf de sare. Pentru umplutura: sos pizza sau ketchup, branza telemea, cascaval, salam, sunca slaba, masline, ciuperci,  ardei rosu sau verde, rosie, boabe de porumb.


Mod de preparare:

Se framanta din toate ingredientele aluatul si se lasa sa creasca 20-30 minute. Aluatul se imparte in trei parti egale si se intinde in foi subtiri si rotunde. Rotundurile se ung cu ketchup, se pune salamul sau sunca, cascavalul sau branza, ciuperci si se decoreaza dupa imaginatie. Astfel cu masline, rosii, ardei, porumb se realizeaza mici monstri. Astfel ochii se pot inlocui cu felii de ou fiert sau masline. Sprancenele se pot realiza din masline negre, urechile din felii de rosie. Nasul din fasole verde, iar dintii din boabe de porumb. Se pun in tava unsa cu ulei si se dau la cuptor 20-30 minute.



0
Comentarii si intrebari la: Mini pizza pentru copii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...