Musaca de spaghetti


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Musaca de spaghetti


Musaca de spaghetti

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 1576 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 6 portii

1 kg carne tocata vita, 1 punga spaghetti, 1 ceapa (eu am pus praz), 3-4 linguri sos de rosii, 2 oua, 1 legatura marar .


Mod de preparare:

Se fierbe apa cu sare si putin ulei, apoi se pun spaghettele. Cand apa clocoteste, se pun spaghettele si se lasa sa fiarba. Cand sunt gata se scot cu o paleta si se lasa deoparte intr-o cratita se caleste ceapa tocata marunt pana devine aurie apoi se adauga carnea tocata si se lasa pe foc mestecand continuu cam 15 minute. Se adauga sucul de rosii, sare ,piper mararul tocat marunt si ouale, se amesteca bine, se mai da intr-un clocot, apoi se da deoparte amestecul rezultat. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde pe fundul tavii jumatate din cantitatea de spaghette deasupra se aseaza uniform amestecul de carne si se acopera cu restul de spaghette apoi se adauga sosul de rosii si se da la cuptor, la foc mic, circa o oracand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca ,apoi se portioneaza. Nu incercati s ao taiati cat e calda fiindca o sa stricati tot aspectul.



0
Comentarii si intrebari la: Musaca de spaghetti

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...