Retete de paste si pizza


Retete de paste si pizza


Ananas
Anghinare
Ardei
Bacon
Branza
Branza Camembert
Branza Ricotta
Broccoli
Busuioc
Capere
Carnati
Cartofi
Cascaval
Castraveciori acri
Ceapa
Ceapa verde
Ciuperci
Creveti
Dovleac
Dovlecei
Drojdie
Faina
Fasole verde
Ghimbir
Gogosar
Gorgonzola
Gris
Iaurt
Lamaie
Lapte
Malai
Margarina
Masline
Mazare
Mere
Miere
Morcovi
Mozzarella
Nuci
Oregano
Oua
Parmezan
Paste
Peste
Porc
Porumb
Praz
Prune
Pui
Rosii
Rozmarin
Rucola
Scoici
Sfecla
Smantana
Smochine
Soia
Spanac
Telina
Tofu
Unt
Urda
Usturoi
Varza
Varza acra
Vinete
Vita

Au fost gasite: 284 inregistrari



Penne cu ton

Untul se pune intr-o tigaie la topit, se adauga pestele si coaja de lamaie. Se incorporeaza...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Penne alla Carbonara

Pastele fainoase se fierb in apa sarata si se lasa sa se scurga. In acest timp se taie slanina...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de sasangelica

Tortellini cu sos de smantana

Se prepara un sos astfel: se amesteca bine intr-un castron parmezanul ras cu smantana si coaja...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de admin

Tagliatelle cu sos de smantana si parmezan

Se prepara un sos astfel: se amesteca bine intr-un castron o mana de parmezan ras cu smantana,...

Retete-culinare » Retete de paste si pizza

0 comentarii
trimisa de admin



Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...