Paste cu ciuperci si creveti


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Paste cu ciuperci si creveti


Paste cu ciuperci si creveti

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Simona_22


Reteta vizualizata de: 1980 ori

Vezi toate retetele bucatarului (399)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Italia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 3 portii

250 g paste din gris de grau dur, 280 g ciuperci, 250 g creveti decorticati, 200 g rosii cherry, 70 g muguri de bambus, 50 g unt, 2 catei de usturoi, 2 doua linguri suc de rosii, ulei din samburi de masline, sare, piper.


Mod de preparare:

Pastele se fierb in apa cu sare timp de 7 minute. In wok incingem putin ulei din samburi de struguri si adaugam usturoiul curatat si zdrobit, apoi crevetii decorticati si lasam pe foc cateva minute, pana cand acestia prind o culoare rozalie. Intr-o tava termorezistenta unsa cu unt punem pastele din gris de grau dur, ciupercile, mugurii de bambus, rosiile cherry taiate in doua si sucul de rosii. Condimentam cu sare si piper si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 8-10 minute. Dupa 5-7 minute adaugam si crevetii. Scoatem tava din cuptor, presaram deasupra pastelor busuioc verde tocat marunt si putem servi. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Paste cu ciuperci si creveti

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...