Paste cu sos de rosii si masline


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Paste cu sos de rosii si masline


Paste cu sos de rosii si masline

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 702 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

300 g paste
500 g rosii
o lingura bulion
o ceapa
150 g masline
2 linguri ulei
sare
piper


Mod de preparare:

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de pielita. Se taie cuburi mici. Ceapa taiata marunt se pune la calit in ulei, se adauga rosiile si se lasa doua minute sa se caleasca impreuna. Se adauga bulionul si apa, in functie de cat de gros se doreste a fi sosul. Se pun maslinele si se lasa la fiert maxim 30 minute. Intree timp se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si se sevesc imediat cu sosul cu masline. Se potriveste gustul de sare si piper.



0
Comentarii si intrebari la: Paste cu sos de rosii si masline

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

Sote de dovlecei cu spanac

Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute. Se adauga...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...