Pizza cu aluat de casa


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Pizza cu aluat de casa


Pizza cu aluat de casa

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: anaantonie


Reteta vizualizata de: 812 ori

Vezi toate retetele bucatarului (1191)

Intreaba bucatarul
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

-300 g faina
- 100 ml lapte
- 30 g drojdie bere
- 20 g zahar
- un varf de cutit sare
- 30 g ulei
pentru topping:
pasta de tomate
salam
ciuperci
masline verzi
cascaval
1 ou


Mod de preparare:

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa creasca drojdia. Intr-un castron pui faina si sarea. Adaugi drojdia si framanti aluatul. Daca este necesar, mai adaugi lapte. Adaugi uleiul si framanti pana se incorporeaza acesta. Acest blat de pizza il intinzi subtire si este suficient pentru doua tavi medii. Se pune aluatul subtire in tavile tapetate cu hartie de copt, se unge cu putina pasta de tomate si se aseaza salamul, ciupercile, maslinele. Deasupra se rade cascavalul si se pune oul batut bine. Pofta buna!



0
Comentarii si intrebari la: Pizza cu aluat de casa

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

Sote de dovlecei cu spanac

Ceapa taiata marunt si usturoiul se pun la calit in ulei si se lasa 5 minute. Se adauga...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...