Pizza turceasca


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Pizza turceasca


Pizza turceasca

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: daniela-86


Reteta vizualizata de: 892 ori

Vezi toate retetele bucatarului (498)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Turcia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Pentru aluat:
125 ml lapte
1 lingurita drojdie
1 cana faina integrala
1 cana faina alba
1 lingurita sare
1 lingurita zahar
Pentru umplutura:
300 g carne tocata de vita
1 ceapa
1 ardei gras
2 rosii
sare
piper
patrunjel verde
boia de ardei
oregano
cascaval
ketchup


Mod de preparare:

Amestecam drojdia cu zaharul dizolvat in lapte. Turnam amestecul peste faina amestecata cu sarea. Framantam un aluat elastic usor lipicios, acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt, se calesc in putin ulei. Adaugam carnea tocata si lasam sa se prajeasca putin impreuna. Adaugam condimente dupa gust si rosiile curatate de coaja si pasate. Amestecam si lasam sa fiarba pana scade zeama. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat si oregano. Impartim coca in 4 si fiecare bucata o intindem in forma lunguiata. Punem o parte de umplutura in mijloc, lasand marginile libere. Adaugam cascaval ras pe ochiuri mici. Ridicam marginile peste umplutura si capetele le ridicam usor, formand barcute. Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos, servim cu ketchup. 



0
Comentarii si intrebari la: Pizza turceasca

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...