Pizza



Pizza

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Ina


Reteta vizualizata de: 1336 ori

Vezi toate retetele bucatarului (16)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Italia
Grad de dificultate: mediu

Ingrediente:

Pentru blat:
800 g faina alba de grau
400 ml apa
3 linguri ulei
2,5 lingurite cu sare
2,5 lingurite drojdie uscata sau 7 grame ( un pachet dr' oetker )
Pentru umplutura:
300 g gusa afumata de porc
300 g muschi de porc, afumat
2 cutii cu ciuperci
300 g masline fara samburi
1 litru suc de rosii
200 g mustar
piper
sare


Mod de preparare:

Aluatul pentru blat l-am facut la masina de paine, pe programul framantare/dospire. Intre timp am feliat gusa, muschiul afumat si cascav alul. Am spalat ciupercile si le-am scurs. In acelasi mod am procedat cu maslinele. Cand aluatul a fost gata l-am impartit in doua. Am intins o foaie, pe care am asezat-o in tava unsa cu ulei. Am uns foaia de blat cu mustar si sos de rosii, am presarat pe intreaga suprafata piper, apoi am tapetat blatul cu felii de gusa, muschi, ciuperci, masline si, la final, cascaval. Procedam in acelasi mod si cu cealalta parte de aluat. Am dat la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 40 minute, pana ce blatul capata o culoare usor aurie. Blatul este unul pufos, bine copt si usor feliabil. Se obtin doua tavi de aragaz.



0
Comentarii si intrebari la: Pizza

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...