Spaghete cu ton si ciuperci


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Spaghete cu ton si ciuperci


Spaghete cu ton si ciuperci

Rating   ( 6 voturi)

5 6

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: gurita_ta2005


Reteta vizualizata de: 5203 ori

Vezi toate retetele bucatarului (8)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

200 gr paste, 1 cutie ciuperci, 1/2 cutie de pulpa de rosii decojita, 2 cutii de ton in ulei, sare, piper, parmezan, vin rose.


Mod de preparare:

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in ulei de masline, se adauga usturoiul strivit si ciupercile taiate marunt. Se sting cu vin rose, pulpa de rosii se adauga in blender si se face o pasta fina, dupa care se adauga peste ceapa si se lasa la foc mic. Asezonam cu sare, piper, busuioc si oregano. Adaugam si tonul scurs de ulei. Se prepara pastele intre timp. Intr-o oala cu apa clocotind si sare, se adauga pastele. Se lasa cat scrie pe punga, iar cand sunt gata se strecoara de apa. Se adauga sosul peste paste si se mai lasa cateva minute pe foc. Se servesc cu parmezan presarat pe deasupra.



0
Comentarii si intrebari la: Spaghete cu ton si ciuperci

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...