Spaghetti cu carnat si sos de rosii


Home » Retete-culinare » Retete-de-paste-si-pizza » Spaghetti cu carnat si sos de rosii


Spaghetti cu carnat si sos de rosii

Rating   ( 0 voturi)

0 0

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: Sim0na


Reteta vizualizata de: 897 ori

Vezi toate retetele bucatarului (370)

Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

200 gr spaghete
1 bucata de carnat de casa, uscat si picant
2 catei usturoi
1 cutie rosii in suc propriu
1 lingurita zahar
4 frunze busuioc
fulgi de ardei iute
sare
piper
ulei de masline
6 bucati miez de lapte natur


Mod de preparare:

In putin ulei de masline am calit cateii de usturoi taiati pe jumatate, fara a-i lasa sa se arda. Dupa ce am scos usturoiul, am calit si ardeiul taiat feliute. Am adaugat rosiile si o lingurita de zahar. Am potrivit de sare, piper, am adaugat si fulgi de ardei iute, si frunzele de busuioc spalate bine, si am lasat sa fiarba pana sosul a scazut. Pastele le-am fiert in apa clocotita cu sare si ulei, conform instructiunilor de pe ambalaj. Le-am trecut sub jet de apa, apoi le-am scurs bine. Peste pastele fierte am pus sosul si 3 bucati de miez de lapte natur. Pofta buna va doresc!



0
Comentarii si intrebari la: Spaghetti cu carnat si sos de rosii

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Pizza cu aluat de casa

Faramitezi drojdia de bere, dizolvi zaharul in lapte cald, apoi le amesteci. Lasi la cald sa...

Paste cu rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu un praf de sare si se lasa conform instructiunilor de pe...

Lasagna cu legume

Sotezi in ulei vinetele, ardeii si dovleceii, taiate felii. Scoti legumele, torni o jumatate...

Paste cu sos de rosii si masline

Rosiilor li se face o crestatura, se scufunda un minut in apa clocotita si se curata de...

Paste cu vinete si rosii

Vanata se taie rondele care se presara cu sare si se lasa 10 minute si se scurg de suc, apoi...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...