Ciuperci umplute la cuptor


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Ciuperci umplute la cuptor


Ciuperci umplute la cuptor

Rating   ( 1 voturi)

5 1

Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: admin


Reteta vizualizata de: 1832 ori

Vezi toate retetele bucatarului (526)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de sambata


Intreaba bucatarul
Specific reteta: Romania
Grad de dificultate: mic
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

Cantitatile date sunt pentru 2 portii

500 gr ciuperci Champignon de marime mijlocie
sare
piper
ulei
cateva fire de marar si patrunjel
1 lamaie


Mod de preparare:

Ciupercile Champignon se curata de pielita. Se scot cotoarele, se toaca marunt si se amesteca cu verdeata tocata, sare si piper. Daca considerati ca sunt prea putine, puteti toca si cateva ciuperci. Se unge o tava cu putin ulei si se aseaza palariile de ciuperci cu partea adancita in sus. Se umplu cu amestecul facut mai devreme, se stoarce putina zeama de lamaie in fiecare palarioara si putin ulei, dupa care tava se baga la cuptorul incins in prealabil. Se lasa la cuptor 20 de minute. Se servesc calde sau reci.



0
Comentarii si intrebari la: Ciuperci umplute la cuptor

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...