Ghiveci taranesc de legume


Home » Retete-culinare » Retete-vegetariene » Ghiveci taranesc de legume


Ghiveci taranesc de legume

Rating   ( 1 voturi)

5 1

click pentru marirea imaginii.


Voteaza reteta culinara  

Reteta trimisa de: postolache.violeta


Reteta vizualizata de: 1607 ori

Vezi toate retetele bucatarului (333)

Aceasta reteta face parte din meniul:

Meniul de miercuri
Meniul de vineri


Intreaba bucatarul
Specific reteta: International
Grad de dificultate: mediu
Tip reteta: Reteta de post

Ingrediente:

2 vinete
1 dovlecel
2 ardei
3 morcovi
2 cartofi
2 cepe mari
3-4 rosii
1 legatura patrunjel verde
sare
piper
boia


Mod de preparare:

Se taie ceapa fideluta si se caleste in doua linguri ulei pana devine sticloasa.
Se taie cartofii cubulete si morcovii rondele si se adauga peste ceapa.
Se completeaza cu apa si se da in doua trei clocote. Se adauga apoi dovleceii taiati cubulete, vinetele rondele si ardeii taiati fasii.
Cand sunt aproape gata adaugam rosiile taiate cubulete, asezonam cu sare, piper si boia si mai lasam sa fiarba putin pana cand scade sosul.
Se presara patrunjel verde tocat marunt si se poate servi.



0
Comentarii si intrebari la: Ghiveci taranesc de legume

Nu exista comentarii la acest articol!

Adaugati un comentariu!




Trimite reteta Contul meu

Trimite o reteta si acumuleaza puncte cadou (PBC). Foloseste punctele acumulate pentru a-ti cumpara produse din magazin.


trimite o reteta


Ne gasesti si pe



Feliator oua - Westmark

Pret: 11.00 Lei

Tava cozonac Emile Henry

Pret: 92.00 Lei

Cleste chiftele

Pret: 25.00 Lei

Uscator salata

Pret: 50.00 Lei

Tagine 26 cm

Pret: 214.00 Lei

Spargator nuci

Pret: 22.01 Lei

Punga ornat

Pret: 21.01 Lei

Set 5 forme prajituri

Pret: 21.01 Lei

Tava briose

Pret: 45.00 Lei

SFATURI SI ARTICOLE

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Secretul pentru o bezea perfecta, reteta de baza

Mai intai trebuie sa folositi oua proaspete si daca este posibil, organice,...
Levantica

Levantica

Levantica se foloseste pe post de condiment in prepararea sosurilor, a...
Busuioc

Busuioc

Busuiocul este folosit in special in bucataria italiana, la prepararea...
Cimbru

Cimbru

Pentru a-i amplifica aroma, cimbrul trebuie zdobiti usor intr-un mojar sau...

RETETE CULINARE RECENTE

Bile de cartofi

Se face un piure de cartofi, cu foarte putin lapte si unt, se usuca pe foc amestecand...

Ghebe in sos de vin

Spalam ghebele in cateva ape si lasam sa se scurga de apa. Curatam ceapa,o spalam si o taiem...

Musaca de cartofi cu soia

Granulele de soia se pun la fiert in apa si se lasa 30 de minute. Apoi se lasa la scurs. In...

Ciulama cu ciuperci

Se clatesc ciupercile si se lasa la scurs. Se pune la topit untul, dupa care adaugam faina...

Sos cu rosii de vara

Intr-o tigaie pune la incins uleiul de masline. Arunca in faldurile-i clocotinde ceapa,...

IN VINO VERITAS

Istoria vinului

Istoria vinului

Vinul fascinaneaza prin complexitatea si versatilitatea sa, fiind practic unul din acele...